Vandaag open van 12.00 - 02.00

Gentlemen's Bar & Snooker The Sovereign

The Sovereign Evenementen

Onze evenementen

Event

We spelen een spel vanavond!

Ladies & gentlemen

De zomer verlaat ons en de eerste koude regenachtige dagen komen eraan. Triestig, maar dit houdt ons niet tegen om het lekker gezellig te maken!

Op zaterdag 7 oktober stellen wij onze zaak open om met z'n allen spelletjes te spelen. Van jong tot oud, iedereen is welkom! Enkele gezelschapsspelen zullen al klaar liggen, maar breng gerust uw favoriet spel mee. Als kers op de taart zullen er koekjes en warme chocomelk zijn!

Tot dan!

14 Okt

Halloween Blacklight Snooker

Op 14 oktober organiseert het VVV Donkmeer een Halloweentocht rond het Donkmeer. Fakkels en griezele monsters zullen u vergezellen op deze rondtoer. Hierna kan u terecht bij verschillende horeca zaken rond de Donk voor nog een leuke extra. Natuurlijk stellen wij ook onze deuren open om verder te griezelen!

Vanaf 20u starten wij met een Black Light Snooker! Onze snookertafels zullen aangepast worden aan het thema. Speciale black lights zullen onze lampen vervangen en zullen zorgen voor lichtgenvende ballen en tafels.

Deze avond zullen wij Gin tonic voorzien voor de volwassenen en warme melk met honing voor de kinderen. Dit allemaal in een griezelig kader van de Halloweentocht.